Blogglisten.no

GRYS KJØKKENSKRIVERIER

http://gryskjokken.no/
RSS-Feed: http://gryskjokken.no/feed/







Dag Global Rang Sidevisninger Norske Sidevisninger Lesere Norske lesere
14-08-2018 243 298 276 183 163
13-08-2018 244 306 295 176 168
12-08-2018 246 364 356 181 173
11-08-2018 224 289 253 196 172
10-08-2018 208 330 307 222 206
09-08-2018 245 298 271 186 162
08-08-2018 230 410 384 217 196


SISTE INNLEGG

Marengsroser og krans

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 07.08.2018 08:00

Søte marengs, som enkeltroser eller som krans. til 12 roser og en krans trenger du 200 g eggehv

Rullekake med potetmel

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 26.07.2018 16:45

Rullekake er enkelt å lage. Fyll den med vaniljekrem og ferkse blåbær. Topp den med p

Sildesalatkake

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 11.07.2018 12:00

Sildesalat laget som sildesalatkae gjør seg kjempegodt på koldtbordet. Den er fin å l

Mini møsbrømlefse stekt i stekepannen

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 05.06.2018 19:57

Nå har jeg tilpasset møsbrømlefsa så de som ikke har takke kan steke den i steke

Rabarbra chutney

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 03.06.2018 21:42

Rabarbra chutney smaker veldig godt til ost. Her er en liten oppskrift, så kan du prøve de

Søte små sukkerbrød – en med bringebærfromasj og en med ostekrem og marengsblomsterkranser

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 29.05.2018 21:05

Søte sommerkaker! En liten sukkerbrød med ostekrem og en med bringebærfromasj….

Marengskrans som kakepynt

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 29.05.2018 20:00

Søte marengskranser blir superfin kakepynt. Jeg ble så inspirert av Hageblomst på Ins

Fougasse

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 26.05.2018 19:36

Skal du imponere med et fint brød, må du prøve å lage Fougasse! Det er et fransk

Syltet rødløk og syltet paprika

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 28.04.2018 19:10

Syltet rødløk og paprika er kjempegodt tilbehør til koldtbordet. Syltet paprika 1 gla

Flettet loff, med tre og fire deler

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 02.04.2018 21:12

En flettet krans med 4 deler, og en flettet kringle med 3 deler. Fin gjærdeig til to store flet

Superenkle havreruter

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 26.03.2018 15:09

Superenkle havreruter! Selv om du aldri har bakt før, klarer du å bake disse. 5 dl havregr

Mandelgodt x 3, litt sunnere marsipan og mandelsmør

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 24.03.2018 16:24

Mandler er jo både godt og sunt og spise som de er, men med litt flere ingredienser og litt tid

Saftig skuffkake med appelsin og gulrot

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 02.03.2018 20:19

Appelsinkake med gulrot er en av mine favoritter, den er saftig og holdbar. Nå har jeg laget en

Kanelsnurr med flette

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 25.02.2018 11:00

Noe av det beste jeg vet er å bake gjærbakst! �� Jeg satt og spekulerte p

Butterdeig – smørdeig – Puff Pastery, Croissant

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 17.02.2018 15:35

Butterdeig – kan selvfølgelig kjøpes ferdig, men orker du å bruke litt tid, og

Gulasj med elgkjøtt

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 29.01.2018 19:10

Første gang jeg smakte Gulasj var i Budapest. Det var kaldt ute, og jeg husker at smakte godt,