Blogglisten.no

GRYS KJØKKENSKRIVERIER

http://gryskjokken.no/
RSS-Feed: http://gryskjokken.no/feed/







Dag Global Rang Sidevisninger Norske Sidevisninger Lesere Norske lesere
17-06-2018 144 557 522 416 387
16-06-2018 137 493 453 337 308
15-06-2018 153 504 461 348 321
14-06-2018 147 555 519 373 349
13-06-2018 146 589 549 377 348
12-06-2018 163 495 453 346 314
11-06-2018 164 511 472 361 333


SISTE INNLEGG

Mini møsbrømlefse stekt i stekepannen

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 05.06.2018 19:57

Nå har jeg tilpasset møsbrømlefsa så de som ikke har takke kan steke den i steke

Rabarbra chutney

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 03.06.2018 21:42

Rabarbra chutney smaker veldig godt til ost. Her er en liten oppskrift, så kan du prøve de

Søte små sukkerbrød – en med bringebærfromasj og en med ostekrem og marengsblomsterkranser

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 29.05.2018 21:05

Søte sommerkaker! En liten sukkerbrød med ostekrem og en med bringebærfromasj….

Marengskrans som kakepynt

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 29.05.2018 20:00

Søte marengskranser blir superfin kakepynt. Jeg ble så inspirert av Hageblomst på Ins

Fougasse

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 26.05.2018 19:36

Skal du imponere med et fint brød, må du prøve å lage Fougasse! Det er et fransk

Syltet rødløk og syltet paprika

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 28.04.2018 19:10

Syltet rødløk og paprika er kjempegodt tilbehør til koldtbordet. Syltet paprika 1 gla

Flettet loff, med tre og fire deler

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 02.04.2018 21:12

En flettet krans med 4 deler, og en flettet kringle med 3 deler. Fin gjærdeig til to store flet

Superenkle havreruter

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 26.03.2018 15:09

Superenkle havreruter! Selv om du aldri har bakt før, klarer du å bake disse. 5 dl havregr

Mandelgodt x 3, litt sunnere marsipan og mandelsmør

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 24.03.2018 16:24

Mandler er jo både godt og sunt og spise som de er, men med litt flere ingredienser og litt tid

Saftig skuffkake med appelsin og gulrot

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 02.03.2018 20:19

Appelsinkake med gulrot er en av mine favoritter, den er saftig og holdbar. Nå har jeg laget en

Kanelsnurr med flette

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 25.02.2018 11:00

Noe av det beste jeg vet er å bake gjærbakst! �� Jeg satt og spekulerte p

Butterdeig – smørdeig – Puff Pastery, Croissant

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 17.02.2018 15:35

Butterdeig – kan selvfølgelig kjøpes ferdig, men orker du å bruke litt tid, og

Gulasj med elgkjøtt

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 29.01.2018 19:10

Første gang jeg smakte Gulasj var i Budapest. Det var kaldt ute, og jeg husker at smakte godt,

Scones med eple og kremost

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 24.01.2018 11:00

Scones med eple og kremost! Har du aldri bakt scones, da bør du prøve disse, de er superen

tørre vafler med sjokolade og kakestrø

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 21.01.2018 14:20

Tørre vafler er helt supre! De er enkle å lage, holdbare, glutenfrie, kan lages laktosefri

Mørk sjokoladekake med mokkakrem

GRYS KJØKKENSKRIVERI… - 12.01.2018 21:43

Denne sjokoladekaken er saftig og kjempegod. Mørk sjokoladekake med mokkakrem (175 grader i ca